Kindercoaching

Voor kinderen vanaf 7 – 8 jaar

Is jouw kind vaak de clown, de druktemaker of juist de stille thuis of in de klas?
Of heeft je kind een andere variant qua gedrag en heeft je kind hulp nodig?

Soms hebben kinderen een steuntje in de rug nodig. Als zij bijvoorbeeld vastlopen door faalangst, pesten, verlegenheid, er niet bij horen, op school niet meekomen, heel boos kunnen worden, geen vriendschap kunnen maken of houden, er kunnen allerlei dingen aan de hand zijn.

Je kunt als ouder radeloos voelen. Je wilt alles uit de kast trekken want je wilt je kind gelukkig zien. Je wilt je kind helpen omdat het je pijn doet je kind zo te zien. Je eigen verdriet of frustratie kan in de weg zitten. En wat je uit liefde tegen je kind zegt, lijkt soms olie op vuur te zijn.

Je piekert, misschien lig je er ‘s nachts wakker van, je loopt op je tenen om de sfeer in huis “gezellig” te houden. En hoe jij je best ook doet, wat je ook probeert, het lukt niet.

Hoe zou het voor je zijn als jij je kind weer ziet lachen? Als je kind met meer vertrouwen naar school gaat? Je kind minder bang is om fouten te maken? De boze buien minder worden en je kind daarover controle leert te krijgen?

Ik kan je helpen om dit te bereiken door samen met jou en je kind te onderzoeken wat oplossingen zijn. Als je met mij gaat samenwerken komen de oplossingen er ook, er komt verandering en verbetering. Jullie snappen veel beter wat er gebeurt, je kind weet wat het moet doen en jij als ouder weet ook wat je moet doen. Dat maakt het veel plezieriger in huis.

Voor € 210,– hebben wij 3 sessies waarin we werken aan verandering, oplossingen en verbetering. (duur 1 sessie 50-60 minuten)

Neem contact met mij op en we kunnen snel aan de slag. Je kunt ook het tarievenoverzicht bekijken of het aanmeldformulier invullen.